Login My King

Vine vara bine-mi pare, grija ratei nu e mare! Doar 5.89%!

oferta vara credite

Share :

Tot ce-i mai bun pentru tine! Uită de grija ratelor cu creditul Kingstone!

Trăiești cu povara ratelor mari de când a crescut inflația și asta înseamnă un stres în plus pentru tine? Vrei să mergi în concediu fără să amâni plata ratelor? Vrei să ai un portofel plin pentru a-ți satisface toate dorințele în vacanță? Dacă ai răspuns măcar la una dintre aceste întrebări cu DA, ai ajuns fix unde trebuie!

 

Kingstone are ofertă de nerefuzat la început de vară! Ai 5,89% rată fixă timp de 3 ani, ulterior de 2,5% + IRCC, nu ești condiționat de încasarea salarială, iar comisionul de evaluare este între 470 și 570 Ron. Oferta este valabilă și pentru refinanțare!

 

Profită acum de această ofertă și petrece concediul fără griji alături de Kingstone! Sună-ne direct la numărul 0787-550.491 și un reprezentant Kingstone îți va răspunde pe loc la toate întrebările tale.

 

Nu uita! Obținem cele mai avantajoase Oferte de Creditare de la Băncile din România, cu ZERO COSTURI pentru persoane fizice! Da, da, ai citit bine. Tot ceea ce facem, gândim în beneficiul tău. Fericirea și mulțumirea ta ne motivează să ne dezvoltăm profesional și apreciem sinceritatea și implicarea ta în fiecare demers făcut împreună.

 

Urmărește-ne deci pe canalele de socializare FacebookInstagram sau LinkedIn, pentru știri și informații de ultimă oră. Iar când ne vizitezi pe pagina noastră www.kingstonemanagement.ro vei găsi multe opțiuni de finanțare și credite financiare disponibile! Oferta din iunie se numără printre ele. Grăbește-te să scapi de grija ratelor pentru a te bucura de vară!

Recomandări

Calculează rata Credit

Obține GRATUIT și RAPID cea mai bună sursă de finanțare.


Alege creditul potrivit

Obține GRATUIT și RAPID cel mai bun card de credit.


Alege creditul potrivit

Obține GRATUIT și RAPID cea mai bună finanțare.