testimoniale

Testimoniale

La Kingstone Management am gasit, in sfarsit, persoane cu solide cunostinte bancare, care mi-au oferit cea mai buna oferta din piata pentru a-mi lua casa mult dorita.

avatar-1577909_960_720
Georgiana Tranca Marketing Manager

Nicio banca nu imi spunea de ce refuza sa imi dea credit pentru a-mi lua un apartament. Eram disperata! O colega mi-a recomandat serviciile Kingstone, iar doamna de aici mi-a explicat clar ce documente imi sunt necesare si in cat timp pot obtine bugetul necesar pentru a achita casa dorita - Multumesc ca existati!

avatar-1577909_960_720
Nicoleta Hairstylist

Ei bine ... este solutia ideala pentru cei ce imi seamana... A fost primul meu credit major (imobiliar). Am incercat sa aplic singura la banci si am vazut cum este sa fii tratat ca la functionari publici - nimanui nu ii pasa, nimeni nu se agita. Am pierdut 2 luni de zile cu dosarul depus la o banca, nu primeam nici un raspuns, era sa pierd casa in care investisem deja o multime de bani. Apelati cu incredere la Kingstone daca vreti sa lupte cineva pentru creditul vostru, nu costa nimic!!! Va vor obtine cea mai buna varianta de creditare si chiar se vor lupta pentru voi! Fiecare banca are criterii proprii de evaluare pe care nu ai cum sa le ghicesti... Sunt fericita posesoare a unei case si a unui credit in cele mai bune conditii la care nici nu speram.. Felicitari Kingstone, sunteti incredibili! Multumesc!

Luminita Lungu