slide3

Promotii si Oferte

Kingstone Management Services este in permanent contact cu bancile partenere din Romania, pentru a dezvolta impreuna promotii financiare optime pentru nevoile tale.

Updatam periodic promotiile si ofertele. Iata de ce te poti bucura in prezent, cu ajutorul consultantilor nostri:

 • Credit de nevoi personale doar cu buletinul!

Daca esti salariat, vii la noi cu actul de identitate si iti facilitam obtinerea sumei de bani dorite rapid si simplu, fara a fi nevoie de o adeverinta de venit.

 • Cel mai avantajos credit de constructie!

Echipa Kingstone Management Services este la curent cu cele mai avantajoase oferte bancare de pe piata.

Odata obtinuta creditarea, poti utiliza rapid banii primiti, fara a fi nevoie sa faci intai dovada cheltuielilor, prin facturi si chitante.

Fii la curent cu promotiile oferite pe piata bancara, stand in contact permanent cu specialistii Kingstone Management Services!

Palms with a tree growing from pile of coins / hands holding a tree growing on coins / csr green business / business ethics / good governance

Contacteaza-ne!

  Nume si Prenume*

  Adresa Email*

  Numar de Telefon

  Localitate

  DA, am citit si acceptat Termenii si Conditiile Kingstone Management

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

  Confirm ca am peste 18 ani

  Termenii si Conditiile | Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Testimoniale

  La Kingstone Management am gasit, in sfarsit, persoane cu solide cunostinte bancare, care mi-au oferit cea mai buna oferta din piata pentru a-mi lua casa mult dorita.

  avatar-1577909_960_720
  Georgiana Tranca Marketing Manager

  Nicio banca nu imi spunea de ce refuza sa imi dea credit pentru a-mi lua un apartament. Eram disperata! O colega mi-a recomandat serviciile Kingstone, iar doamna de aici mi-a explicat clar ce documente imi sunt necesare si in cat timp pot obtine bugetul necesar pentru a achita casa dorita - Multumesc ca existati!

  avatar-1577909_960_720
  Nicoleta Hairstylist

  Ei bine ... este solutia ideala pentru cei ce imi seamana... A fost primul meu credit major (imobiliar). Am incercat sa aplic singura la banci si am vazut cum este sa fii tratat ca la functionari publici - nimanui nu ii pasa, nimeni nu se agita. Am pierdut 2 luni de zile cu dosarul depus la o banca, nu primeam nici un raspuns, era sa pierd casa in care investisem deja o multime de bani. Apelati cu incredere la Kingstone daca vreti sa lupte cineva pentru creditul vostru, nu costa nimic!!! Va vor obtine cea mai buna varianta de creditare si chiar se vor lupta pentru voi! Fiecare banca are criterii proprii de evaluare pe care nu ai cum sa le ghicesti... Sunt fericita posesoare a unei case si a unui credit in cele mai bune conditii la care nici nu speram.. Felicitari Kingstone, sunteti incredibili! Multumesc!

  Luminita Lungu