YouTube

Oferta Lunii Mai

oferta-lunii-mai

Share :

Kingstone Management Services – aliatul perfect în protejarea creditelor tale ipotecare!
Veștile bune sunt aici! Aveți planuri pentru viitorul apropiat? Aveți nevoie de un partener de încredere care să vă ajute să duceți aceste planuri la bun sfârșit? Aveți credite ipotecare și banca a dublat rata? Ați ajuns unde trebuie!
Credite, rate… ipoteci. Cam la asta se rezumă piața bancară în ultimii ani. Odată cu pandemia, tot mai mulți români și-au făcut credite ipotecare pentru a-și achiziționa proprietăți fie pentru mici afaceri, fie să le folosească în regim personal. Toate bune la început, rate mici, dobânzi acceptabile… dar ce fac atunci când vine „războiul” și economia intră într-un colaps? Cheltuielile cresc, salariile rămân constante sau… uneori scad. Ratele de la bănci se măresc… se întețește teama că vor pierde tot ce au agonisit de-o viață sau acoperișul pe care îl oferă acum familiei.
Kingstone vine în ajutorul vostru, cei care doriți să vă refinanțați creditele ipotecare cu o SUPER OFERTĂ în luna MAI a acestui an!
oferta-lunii-mai
Beneficiile pe care vi le oferim noi sunt:
  • Dobândă fixă 3 ani – 5.99% (!) și ulterior variabilă formată din IRCC + marja 2,5%
  • Asigurare de viață – 0,033% din soldul creditului
  • Comision de analiză a dosarului – 0 RON
  • Comision evaluare – 0 RON
  • ·Comision administrare credit – 0 RON

Aveți încredere în noi și scăpați de stres! Un consilier vă poate ajuta și explica tot parcursul pe care trebuie să îl urmați la numărul de telefon 0787 550 491. 

Nu ratați această OCAZIE UNICĂ!

Calculează rata Credit

Obține GRATUIT și RAPID cea mai bună sursă de finanțare.


Alege creditul potrivit

Obține GRATUIT și RAPID cel mai bun card de credit.


Alege creditul potrivit

Obține GRATUIT și RAPID cea mai bună finanțare.