Login My King

Deschide franciza potrivită pentru tine! Alege compania care investește în tine!

deschide franciza potrivita

Share :

Locuiești în Timișoara, Bacău sau Constanța? Te pasionează domeniul bancar și ai o înclinație către oameni? Ai fost sau ești angajat al unei bănci? Cauți o afacere cu investiții care depind doar de tine? Te-ai săturat să muncețti pentru alții? Dacă răspunsul tău este DA măcar la una dintre întrebările de mai sus, atunci ești candidatul potrivit pentru a-ți fi propriul șef!

 

Alege să îți deschizi în Timișoara, Bacău sau Constanța o franciză Kingstone. De ce? Pentru că merită!

Nu îți spunem povești. Noi am probat eficiența ei în cele șase francize deschise deja în cei trei ani de activitate. Spunem despre noi că suntem partenerii ideali pentru tine pentru că susținem antreprenoriatul românesc și încurajăm inițiativele de afaceri în domeniul financiar. Piața muncii s-a schimbat mult în ultima perioadă și aceste schimbări au scos la iveală nevoile angajaților. Flexibilitatea se numără printre ele și dacă ești dispus să muncești pentru tine, flexibilitatea este cuvântul care te va ghida în cariera ta de antreprenor, alături de noi.

 

Te ghidăm pas cu pas pentru a-ți facilita accesul pe piața financiară, îți punem la dispoziție întreg know-how-ul, training de specialitate, un portofoliu larg de parteneriate cu cele mai importante bănci din România, acces la CRM – sistemul de management al aplicațiilor de credit, acces la baza de date a tuturor produselor băncilor partenere și nu numai.

 

Ai încredere în tine în acest demers pentru că există oportunități reale de dezvoltare personală și a propriei afaceri. Nu spunem povești. Metoda noastră este deja testată, așa cum îți spuneam mai sus. Strategia noastră se bazează pe maximizarea succesului francizei tale Kingstone. Acordă-ne încrederea ta și nu vei regreta! Ne creștem rețeaua de brokeri locali în ritm alert, pentru că știm să inspirăm și să motivăm oamenii să facă performanță și, implicit, să obțină încasările la care visează. Oferim ceea ce promitem, adică un sistem de bonusare avantajos și motivant.

Ce poate fi mai bun decât un partener de încredere?

Te așteptăm alături de noi pe DRUMUL SUCCESULUI în Timișoara, Bacău sau Constanța! Contactează-ne acum la 0722-822-584 sau cere-ne mai multe detalii pe adresa de e-mail [email protected]

deschide franciza potrivita
Descoperă lumea Kingstone:

Recomandări

Calculează rata Credit

Obține GRATUIT și RAPID cea mai bună sursă de finanțare.


Alege creditul potrivit

Obține GRATUIT și RAPID cel mai bun card de credit.


Alege creditul potrivit

Obține GRATUIT și RAPID cea mai bună finanțare.