Kingstone Credite Ipotecare

Împlinește-Ți Visurile Fără Stres

Ești în locul potrivit pentru a obține cel mai avantajos credit ipotecar.

Suntem singurul broker care lucrează cu aproape toate băncile din România, așa că te putem ajuta să iei cel mai bun credit, în cel mai scurt timp și fără bătăi de cap.

Zero costuri. Zero griji. Doar câștigi.

5/5

“A fost primul meu credit major (imobiliar). Am încercat să aplic singură la bănci și am văzut cum este să fii tratat, în anumite situații, ca la funcționari publici – nimănui nu îi pasă, nimeni nu se agită. Am pierdut 2 luni de zile cu dosarul depus la o bancă, nu primeam nici un răspuns, era să pierd casa în care investisem deja o mulțime de bani.

Apelați cu încredere la Kingstone dacă vreți să lupte cineva pentru creditul vostru, nu costă nimic!!! Vă vor obține cea mai bună varianta de creditare și chiar se vor lupta pentru voi! Fiecare bancă are criterii proprii de evaluare pe care nu ai cum să le ghicești… Sunt fericita posesoare a unei case și a unui credit în cele mai bune condiții la care nici nu speram.. Felicitări Kingstone, sunteți incredibili! Mulțumesc!”

Luminița Lungu

Spune Adio Stresului Și Timpului Irosit

A venit momentul să te muți la casa ta, însă întreg procesul de finanțare și achiziție îți dă fiori. Pe cât de mult ți-ai dori să semnezi contractul pentru noua ta locuință, pe atât de tare te îngrijorează obținerea creditului ipotecar. Temerile legate de timpul și energia pe care trebuie să le investești te țin în loc.

Vestea bună este că nu ai absolut nici un motiv de îngrijorare, pentru că tot procesul este mult mai simplu decât crezi. Apelează la consultanță gratuită pentru obținerea creditului ipotecar și grijile tale vor deveni istorie.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, echipa Kingstone Management te poate ghida în mod eficient pentru a obține cea mai bună ofertă bancară, adaptată nevoilor tale individuale.

Dorința Ta Este Și A Noastră

Te-ai hotărât să ai o casă doar a ta, însă îți faci griji ca situația ta financiară, vârsta, creditele anterioare, sau cardurile de credit la care n-ai vrea să renunți te-ar putea împiedica să obții finanțarea mult dorită. Iar ideea de a vizita rând pe rând băncile pentru a afla care ar fi cea mai bună dobândă pe care o poți obține, cea mai avantajoasă perioadă de creditare, sau suma cea mai mare pe care ai putea-o solicita, pare cel puțin descurajantă.

Dorințele tale sunt importante și nu ar trebui să faci compromisuri sau să pierzi timp prețios încercând să le transformi în realitate. Pentru noi conteaza mult ca ceea ce-ti doresti sa devina realitate si vom lupta cu toate resursele pe care le avem la dispozitie pentru a-ti implini visul.

Strânsa noastră colaborare cu majoritatea băncilor din țară, precum și capacitatea de a identifica rapid ofertele compatibile cu dorințele și nevoile tale, reprezintă cheia unei achiziții de succes. Consultanții noștri financiari sunt alături de tine de-a lungul întregului proces, salvând-ți timp, energie și bani. Pentru că toate astea nu te costă absolut nimic.

Cât de repede ai vrea să te muți în noua ta casă?

Hai Să Ne Cunoaștem

Cristian Mihai

Cristi este Director de Dezvoltare Rețea în cadrul Kingstone, de 7 ani. Are o experiență de 15 ani în sistemul bancar și de încă 7 ani în brokeraj-ul de credite.

Cristi a dezvoltat și creat rețeaua de sucursale a unei bănci, aflate în top 5 la momentul respectiv. El este unul din fondatorii Kingstone Management Services și se ocupă în prezent de dezvoltarea rețelei de francize la nivel național.

Dana Lixandru

Dana este Director Național de Vânzări în cadrul Kingstone. Are o experiență de mulți ani în sistemul bancar și încă 7 ani în brokeraj-ul de credite. Dana a dezvoltat canale de vânzări pentru Kingstone, se ocupă de pregătirea echipei de vânzări și creează strategia de vânzări la nivelul companiei, aceasta ajungând în top 5 brokeri naționali.

Experiența de 10 ani în cadrul sistemului bancar a ajutat-o să creeze fluxuri și proceduri de lucru, conducând la un sistem de lucru organizat în cadrul Kingstone. Tot ea este cea care realizat unul dintre cele mai performante sisteme CRM din industrie, ducând astfel activitatea de brokeraj către un standard ridicat.

Ce Îți Oferim

Indiferent de cât de mari sunt planurile tale, suntem convinși că te putem ajuta să găsești oferta de creditare ipotecară perfectă pentru nevoile tale. Iată câteva avantaje de care te poți bucura atunci când lucrezi cu noi:
  • ZERO costuri – consultanța financiară pe care ți-o oferim este gratuită, astfel încât nu vei plăti nimic în plus comparativ cu un credit obținut direct de la bancă.
  • Mai mult timp PENTRU TINE – poți spune ADIO drumurilor obositoare la bănci, simulărilor de credit fără număr, multor întrebări și necunoscute, birocrației și, uneori, unei atitudini pasive din partea funcționarilor bancari.
  • Ofertă de creditare OPTIMĂ – asistența în găsirea celei mai potrivite finanțări pentru locuința ta are la bază cel mai vast portofoliu al instituțiilor de creditare.
  • Suport de la A la Z – un consultant financiar dedicat te însoțește pe parcursul întregului proces, de la identificarea ofertei compatibile cu nevoile tale, până la depunerea dosarului la bancă și semnarea contractului pentru noua ta locuință.

Iată Ce Spun Clienții Noștri Despre Noi

5/5

“Mulțumesc echipei Kingstone în special Dornei Cane care a făcut tot posibilul să-mi îndeplinească cel mai frumos vis… acela de a avea căsuța pe care mi-am dorit-o. Sunt mai mult ca sigură că vor mai împlini mii de vise! Multă baftă!!!!”

Cristina Stancu

5/5

“Datorită celor de la Kingstone Management scriem această recenzie de la noi de ACASĂ. Recomandăm întreaga echipa Kingstone pentru profesionalismul, implicarea și devotamentul de care dau dovadă la fiecare interacțiune cu clienții.

Pentru noi, Dana Ciotor, broker Kingstone, a fost persoana cheie în reușita procesului de achiziție a unui imobil. Fără ea, nu am fi reușit să ne cumpărăm prima noastră casă. O recomandăm cu mare drag și încredere: nu se va da bătută până când nu va reuși ceea ce și-a propus alături de clienții Kingstone.”

Christian Balazs

5/5

“Pentru noi, achiziționarea unui imobil nu a fost un proces ușor. După multe încercări eșuate, am început colaborarea cu echipa Kingstone Mangament și… a fost cea mai bună mișcare! Definiți de profesionalism și implicare, cei de la Kingstone ne-au ajutat enorm pe tot parcursul procesului de achiziție a imobilului.

Dana Ciotor, broker Kingstone, a fost cea care s-a ocupat de dosarul nostru și o recomandăm cu toată încrederea. Perspicacitatea, profesionalismul și determinarea ei ne-au ajutat să fim acum la noi ACASĂ. Îi recomandăm și le mulțumim!”

Renata Bota

Ce Ne Motivează În Ceea Ce Facem?

De multe ori domeniul produselor bancare pare un adevărat labirint în care te poți pierde foarte ușor fără un reper clar. Și asta te poate face să renunți la visul tău pentru o vreme.

Kingstone Management este membră fondatoare a Asociației Române a Brokerilor de Credite și a fost înființată din dorința de a aduce o schimbare în bine în viețile oamenilor. Ne dorim ca oamenii să știe că atunci când o ușă se închide în încercarea de a obține o finanțare pentru o locuință proprie, nu trebuie să te opreșți. Există soluții mai eficiente pentru a-ti vedea visul împlinit.

Noi facem lucrurile diferit și ne luptăm pentru tine, astfel încât dorința simplă, dar atât de puternică, de a avea propria ta casă, să nu mai pară misiune imposibilă. Profesionalismul și implicarea noastră sunt ajutorul real de care tu și timpul tău prețios aveți nevoie.

Tu ce faci astăzi pentru planurile de mâine?

Am Conceput Un Proces Eficient Care Îți Aduce Locuința Mult Visată Mai Repede Decât Îți Poți Imagina

Definire Profil

Prelucrăm datele tale personale și financiare pentru a-ți crea un profil de client cât mai complet. Datele tale sunt în siguranță cu noi și singurul motiv pentru care ți le solicităm este de a ne asigura că vom găsi o ofertă de finanțare care ți se potrivește perfect.

Evaluare Și Ofertare

De îndată ce avem profilul tău detaliat, îl vom analiza și vom evalua toate produsele de creditare ipotecară potrivite pentru tine. Imediat ce găsim cea mai bună ofertă de finanțare pentru noua ta locuință, ți-o vom prezenta și dacă o vei accepta, vom trece la pasul următor.

Pregătire Dosar

Dacă ai acceptat oferta de finanțare pe care ți-am propus-o la pasul anterior, în continuare vom pregăti dosarul cu toate documentele pe care le vom depune pentru tine la bancă, în vederea aprobării creditului ipotecar.

Asistență Continuă

În timp ce așteptăm ca banca să aprobe cererea ta de finanțare, te poți baza în continuare pe suportul nostru. Așadar, dacă mai ai întrebări sau nelămuriri cu privire la întregul proces și te putem ajuta să găsești un răspuns, suntem alături de tine.

Aprobare Finanțare

Banca aprobă cererea ta de finanțare și mai rămâne doar să semnezi contractul de credit și cel de achiziționare a noii tale locuințe. De acum începe un nou capitol al vieții tale, în minunata casă pe care ți-ai dorit-o. Să fie într-un ceas bun!

Te încurajăm să faci azi pasul pe care îl amâni de ceva vreme și hai să obținem împreună un „acasă” al tău așa cum îl vrei!

Fiecare Poveste De Succes Ne Motivează Să Mergem Înainte

5/5

„Mulțumesc echipei Kingstone Management, în special dnelor Dana L. și Dana C., care m-au ajutat să-mi împlinesc visul de a avea propria casă. Mi-au oferit posibilitatea de a accesa un credit imobiliar, în condiții super avantajoase.

Prin profesionalismul și pasiunea de care au dat dovadă, mi-au demonstrat că în această lume nebună, nebună, în care birocrația este în floare și timpul nu ține cu tine, poți fi victorios. Răbdare, perseverență, oameni de calitate!”

Adriana Niță

5/5

„Am lucrat cu Kingstone anul trecut, în 2019. Am apelat la ei după câteva încercări nereușite de a contracta un credit. Aproape renunțasem pentru că începusem să cred că va fi imposibil să fac acest lucru, având o condiție peste care nu puteam trece: limita de vârstă.

La vremea aceea nu știam că există în România un prestator de servicii care cunoaște foarte bine condițiile de creditare oferite de toate băncile din țară și-ți poate găsi soluția care îți trebuie. Mi-ar fi fost imposibil să bat la ușile fiecăreia ca să mă informez.

Le sunt profund recunoscător și de atunci recomand tuturor cunoștințelor sau prietenilor care au un credit sau care vor să-l contracteze, să deschidă ușa la Kingstone pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru refinanțare sau creditare.”

Murgescu Ion

5/5

„Am întâlnit în această companie oameni, deosebiți și dedicați, cu adevărat profesioniști. Se implică total în identificarea celei mai bune soluții pentru nevoile fiecăruia. Bineînțeles nu sunt costuri. Datorită lor am casa mult visată, ei se ocupă de absolut tot, am fost doar la bancă pentru semnarea contractului de credit.

Recomand cu drag această echipa minunată, îți oferă soluții pentru orice fel de credit, sunt cu adevărat profesioniști. Vă mulțumesc și vă doresc succes în continuare.”

Răzvan Năstase

Întrebări Frecvente

Comisioanele sunt suportate exclusiv de bancă. Avem de partea noastră marele avantaj de a colabora cu numeroase instituții de creditare. Acest lucru ne permite să punem pe primul loc interesele si nevoile tale, nefiind cazul să favorizăm o bancă anume.
Experiența și cunoștințele unui consultant financiar sunt elemente cheie în alegerea produsului de creditare potrivit situației tale specifice. Capacitatea consultantului de a identifica în mod eficient cea mai bună opțiune pentru nevoile tale individuale îți poate salva timp și energie, astfel încât să te poți bucura de întreagă experiență fără nici o grijă. De la analiza inițială și până la semnarea contractului de credit, ajutorul prompt oferit de consultant asigură o derulare eficientă a tuturor etapelor procesului.

Având un portofoliu extins de instituții de credit cu care colaborăm, ne permite să analizăm ofertele de credit actualizate, în timp real. Astfel, putem face o comparație corectă și rapidă în ceea ce privește rata dobânzii, tipul dobânzii, perioada maximă de creditare, comisioanele anuale și condițiile necesare pentru accesarea creditului. În final îți vom recomanda oferta de credit care se potrivește cel mai bine profilului tău, situației tale financiare și nevoilor tale individuale.

Întotdeauna vom pune interesele tale înainte de orice, pentru că noi credem că un client fericit și mulțumit este și un client fidel, a cărui recomandare sinceră valorează mai mult decât orice beneficiu temporar.

Experiența noastră în obținerea creditelor ipotecare ne-a ajutat să punem la punct un proces care funcționează foarte bine, astfel încât implicarea ta este minimă. Vei participa la o primă consultație gratuită cu brokerul tău dedicat, în cadrul căreia îți vom defini profilul de client. Apoi noi ne vom ocupa de tot, începând cu analizarea situației tale, identificarea creditului ipotecar compatibil cu nevoile tale unice și pregătirea dosarului pentru bancă.

În momentul în care cererea ta este aprobată, va trebui să mai faci un singur drum la bancă pentru semnarea contractului de credit. Este simplu, nu-i așa?

O dată cu identificarea creditului ipotecar potrivit, îți vom prezenta toate detaliile aferente ofertei respective. Singurele costuri pe care le vei avea de plătit sunt cele incluse în contractul de credit pe care îl vei semna cu banca. Iată câteva exemple, pentru a-ți face o idee cu privire la posibilele costuri atașate unui credit ipotecar: comisioane (de analiză, de administrare anuală, de rambursare anticipată etc.), rata anuală a dobânzii, evaluarea imobilului.

Colaborarea cu brokerul tău Kingstone nu presupune absolut nici un cost, comision, sau taxa către noi. Serviciile noastre sunt absolut gratuite pentru tine și așa vor și rămâne!

Atunci când apelezi la noi pentru a accesa un credit ipotecar, îți vom aloca un broker dedicat care te va asista pe parcursul întregului proces și se va lupta să obțină cea mai bună ofertă pentru tine. Brokerul tău personal îți stă la dispoziție în orice moment al zilei, fie la telefon, fie prin email, pentru orice nelămurire sau problemă nou apărută.

Astfel, te poți relaxa știind că dorințele tale sunt pe mâini bune și cineva luptă alături de tine pentru a le îndeplini.

Din momentul în care ne contactezi și decizi că vrei să lucrăm împreună, colaborarea noastră deja a început. Vom programa o consultație gratuită pentru a defini profilul tău de client și îți vom pune la dispoziție toate informațiile referitoare la întregul proces, alături de lista documentelor de care vom avea nevoie pentru dosarul tău.

Viteza cu care putem finaliza întregul proces depinde doar de disponibilitatea ta pentru consultația inițială gratuită și de îndeplinirea condițiilor necesare dosarului de creditare. De pașii următori ne ocupăm doar noi, astfel încât după aprobarea creditului tău de către bancă, să nu mai ai de făcut altceva decât să te prezinți la agenția băncii pentru semnarea contractului de credit.

Noi credem că în majoritatea cazurilor există o soluție pentru orice problemă și nu trebuie să renunți până nu o găsești. Faptul că nu ai reușit să obții încă un credit ipotecar după câteva încercări nereușite nu înseamnă că acest lucru este imposibil. Adesea, băncile au condiții de creditare diferite și ofertele lor se adresează unui anumit profil de client. Cel mai probabil este faptul că încă nu ai găsit o bancă a cărei ofertă să fie compatibilă cu profilul tău individual și cu nevoile tale.

De aceea faptul că noi avem un portofoliu extins de bănci partenere este un avantaj pentru tine. În funcție de profilul tău de client pe care îl vom defini în timpul consultației gratuite, vom putea selecta și ofertele care ți se potrivesc cel mai bine. Iar la final, tu vei putea alege dintre aceste oferte pe cea care îți oferă cele mai multe avantaje într-un timp cât mai scurt.

Integritatea, responsabilitatea și transparența cu care tratăm și intermediem relația dintre tine și bancă sunt avantaje majore ale colaborării cu noi. In plus, cei peste 20 de ani de experiența in domeniul bancar ne-au ajutat să clădim cel mai vast portofoliu de instituții bancare și non-bancare cu care colaboram in momentul de fata. Acest lucru ne permite sa iti oferim cea mai buna optiune de creditare ipotecara pentru ca in final tu sa poti avea locuinta visata exact asa cum ti-ai imaginat. Am reusit sa transformam numeroase astfel de visuri in realitate, iar fiecare poveste de succes ne face sa fim mandri de munca noastra si ne motiveaza sa continuam sa fim cei mai buni in tot ceea ce facem.