Kingstone Credit Ipotecar

Cele mai bune credite din piață, dar obținute mai rapid și mai relaxat

Orice proiect important se face mai ușor cu ajutorul unor parteneri de încredere. Iar casa este unul din cele mai importante proiecte în care tu ai investit.

Rolul Kingstone este să facem procesul de achiziție mai rapid, mai ușor și mai relaxat. Construim puntea dintre tine și creditul de care ai nevoie și luptăm pentru visul tău.

Zero costuri. Zero griji. Doar câștigi.

5/5

“A fost primul meu credit major (imobiliar). Am încercat să aplic singură la bănci și am văzut cum este să fii tratat, în anumite situații, ca la funcționari publici – nimănui nu îi pasă, nimeni nu se agită. Am pierdut 2 luni de zile cu dosarul depus la o bancă, nu primeam nici un răspuns, era să pierd casa în care investisem deja o mulțime de bani.

Apelați cu încredere la Kingstone dacă vreți să lupte cineva pentru creditul vostru, nu costă nimic!!! Vă vor obține cea mai bună varianta de creditare și chiar se vor lupta pentru voi! Fiecare bancă are criterii proprii de evaluare pe care nu ai cum să le ghicești… Sunt fericita posesoare a unei case și a unui credit în cele mai bune condiții la care nici nu speram.. Felicitări Kingstone, sunteți incredibili! Mulțumesc!”

Luminița Lungu

Spune Adio Stresului Și Timpului Irosit

A venit momentul să te muți la casa ta, însă întreg procesul de finanțare și achiziție îți dă fiori. Pe cât de mult ți-ai dori să semnezi contractul pentru noua ta locuință, pe atât de tare te îngrijorează obținerea creditului ipotecar. Temerile legate de timpul și energia pe care trebuie să le investești te țin în loc.

Vestea bună este că nu ai absolut nici un motiv de îngrijorare, pentru că tot procesul este mult mai simplu decât crezi. Apelează la consultanță gratuită pentru obținerea creditului ipotecar și grijile tale vor deveni istorie.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, echipa Kingstone Management te poate ghida în mod eficient pentru a obține cea mai bună ofertă bancară, adaptată nevoilor tale individuale.

Hai Să Ne Cunoaștem

Cristian Mihai

Cristi este Director de Dezvoltare Rețea în cadrul Kingstone, de 7 ani. Are o experiență de 15 ani în sistemul bancar și de încă 7 ani în brokeraj-ul de credite.

Cristi a dezvoltat și creat rețeaua de sucursale a unei bănci, aflate în top 5 la momentul respectiv. El este unul din fondatorii Kingstone Management Services și se ocupă în prezent de dezvoltarea rețelei de francize la nivel național.

Dana Lixandru

Dana este Director Național de Vânzări în cadrul Kingstone. Are o experiență de mulți ani în sistemul bancar și încă 7 ani în brokeraj-ul de credite. Dana a dezvoltat canale de vânzări pentru Kingstone, se ocupă de pregătirea echipei de vânzări și creează strategia de vânzări la nivelul companiei, aceasta ajungând în top 5 brokeri naționali.

Experiența de 10 ani în cadrul sistemului bancar a ajutat-o să creeze fluxuri și proceduri de lucru, conducând la un sistem de lucru organizat în cadrul Kingstone. Tot ea este cea care realizat unul dintre cele mai performante sisteme CRM din industrie, ducând astfel activitatea de brokeraj către un standard ridicat.

Cum facem asta în locul tău?

Vedem dincolo de limbajul specific băncilor și identificăm steluța de la final care îți dă informația importantă de fapt.

 • Traducem nevoile tale în contractul cel mai potrivit pentru tine.
  Știm cât de importantă e rapiditatea pentru că nu vrem să ratezi ACEA locuință la care visezi.
 • Nu ne lăsăm bătuți până nu obținem ceea ce ai nevoie și gestionăm așa cum trebuie relația cu reprezentanții băncilor.
 • Suntem prezenți la fiecare etapă din acest drum, de la depunerea dosarului până la final, când deschidem confetti în noua ta locuință.
 • În final, îți câștigăm timp și te scăpăm de stres.

Cât de repede ai vrea să te muți în noua ta casă?

Care sunt avantajele directe ale serviciilor noastre?

Indiferent de cât de mari sunt planurile tale, suntem convinși că te putem ajuta să găsești oferta de creditare ipotecară perfectă pentru nevoile tale. Iată câteva avantaje de care te poți bucura atunci când lucrezi cu noi:
 • ZERO costuri – Consultanța financiară este gratuită și nu aduce costuri suplimentare față de un credit oferit direct de bancă.

 

 • PORTOFOLIU VAST – Lucrăm cu aproape toate băncile din țară pentru a obține cea mai bună ofertă pentru tine. Nu alegem băncile în funcție de comisionul pe care îl dau.

 

 • PREZENȚĂ CONSTANTĂ – Facem echipă bună cu clienții noștri și participăm activ la fiecare etapă din procesul de creditare.

 

 • EXPERTIZĂ FINANCIARĂ – Avem 20 de ani de activitate și suntem la zi cu orice mișcă pe piața de creditare.

 

 • LONGEVITATE – Construim relații pe termen lung și verificăm constant nevoile financiare ale clienților noștri. 

 

 • CLARITATE – Prin noi ai acces la toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie.

Iată Ce Spun Clienții Noștri Despre Noi

5/5

“Mulțumesc echipei Kingstone în special Dornei Cane care a făcut tot posibilul să-mi îndeplinească cel mai frumos vis… acela de a avea căsuța pe care mi-am dorit-o. Sunt mai mult ca sigură că vor mai împlini mii de vise! Multă baftă!!!!”

Cristina Stancu

5/5

“Datorită celor de la Kingstone Management scriem această recenzie de la noi de ACASĂ. Recomandăm întreaga echipa Kingstone pentru profesionalismul, implicarea și devotamentul de care dau dovadă la fiecare interacțiune cu clienții.

Pentru noi, Dana Ciotor, broker Kingstone, a fost persoana cheie în reușita procesului de achiziție a unui imobil. Fără ea, nu am fi reușit să ne cumpărăm prima noastră casă. O recomandăm cu mare drag și încredere: nu se va da bătută până când nu va reuși ceea ce și-a propus alături de clienții Kingstone.”

Christian Balazs

5/5

“Pentru noi, achiziționarea unui imobil nu a fost un proces ușor. După multe încercări eșuate, am început colaborarea cu echipa Kingstone Mangament și… a fost cea mai bună mișcare! Definiți de profesionalism și implicare, cei de la Kingstone ne-au ajutat enorm pe tot parcursul procesului de achiziție a imobilului.

Dana Ciotor, broker Kingstone, a fost cea care s-a ocupat de dosarul nostru și o recomandăm cu toată încrederea. Perspicacitatea, profesionalismul și determinarea ei ne-au ajutat să fim acum la noi ACASĂ. Îi recomandăm și le mulțumim!”

Renata Bota

Ce Ne Motivează În Ceea Ce Facem?

De multe ori domeniul produselor bancare pare un adevărat labirint în care te poți pierde foarte ușor fără un reper clar. Și asta te poate face să renunți la visul tău pentru o vreme.

Kingstone Management este membră fondatoare a Asociației Române a Brokerilor de Credite și a fost înființată din dorința de a aduce o schimbare în bine în viețile oamenilor. Ne dorim ca oamenii să știe că atunci când o ușă se închide în încercarea de a obține o finanțare pentru o locuință proprie, nu trebuie să te opreșți. Există soluții mai eficiente pentru a-ti vedea visul împlinit.

Noi facem lucrurile diferit și ne luptăm pentru tine, astfel încât dorința simplă, dar atât de puternică, de a avea propria ta casă, să nu mai pară misiune imposibilă. Profesionalismul și implicarea noastră sunt ajutorul real de care tu și timpul tău prețios aveți nevoie.

Tu ce faci astăzi pentru planurile de mâine?

Cum vom colabora eficient, în 6 pași:

EVALUĂM...

…nevoile de finanțare și obiectivele tale personale și financiare pe termen lung.

ANALIZĂM...

…ofertele din piață, comparăm cu obiectivele setate și facem selecția celor mai potrivite oferte.

DECIDEM...

…împreună care este cea mai bună direcție și te sprijinim în depunerea dosarului în mod corect, cu toate documentele necesare.

ASIGURĂM...

…suport pe tot parcursul demersului de creditare și intervenim acolo unde este cazul.

OBȚINEM...

…finanțarea dorită și ne asigurăm că sunt îndeplinite toate formalitățile pentru încheierea cu succes a procesului.

PĂSTRĂM...

…legătura pe termen lung, obiectivul nostru este să asigurăm bunăstarea clienților noștri în raport cu decizia de a apela la un credit imobiliar.

Te încurajăm să faci azi pasul pe care îl amâni de ceva vreme și hai să obținem împreună un „acasă” al tău așa cum îl vrei!

Fiecare Poveste De Succes Ne Motivează Să Mergem Înainte

5/5

„Mulțumesc echipei Kingstone Management, în special dnelor Dana L. și Dana C., care m-au ajutat să-mi împlinesc visul de a avea propria casă. Mi-au oferit posibilitatea de a accesa un credit imobiliar, în condiții super avantajoase.

Prin profesionalismul și pasiunea de care au dat dovadă, mi-au demonstrat că în această lume nebună, nebună, în care birocrația este în floare și timpul nu ține cu tine, poți fi victorios. Răbdare, perseverență, oameni de calitate!”

Adriana Niță

5/5

„Am lucrat cu Kingstone anul trecut, în 2019. Am apelat la ei după câteva încercări nereușite de a contracta un credit. Aproape renunțasem pentru că începusem să cred că va fi imposibil să fac acest lucru, având o condiție peste care nu puteam trece: limita de vârstă.

La vremea aceea nu știam că există în România un prestator de servicii care cunoaște foarte bine condițiile de creditare oferite de toate băncile din țară și-ți poate găsi soluția care îți trebuie. Mi-ar fi fost imposibil să bat la ușile fiecăreia ca să mă informez.

Le sunt profund recunoscător și de atunci recomand tuturor cunoștințelor sau prietenilor care au un credit sau care vor să-l contracteze, să deschidă ușa la Kingstone pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru refinanțare sau creditare.”

Murgescu Ion

5/5

„Am întâlnit în această companie oameni, deosebiți și dedicați, cu adevărat profesioniști. Se implică total în identificarea celei mai bune soluții pentru nevoile fiecăruia. Bineînțeles nu sunt costuri. Datorită lor am casa mult visată, ei se ocupă de absolut tot, am fost doar la bancă pentru semnarea contractului de credit.

Recomand cu drag această echipa minunată, îți oferă soluții pentru orice fel de credit, sunt cu adevărat profesioniști. Vă mulțumesc și vă doresc succes în continuare.”

Răzvan Năstase

Întrebări Frecvente

Comisioanele sunt suportate exclusiv de bancă. Avem de partea noastră marele avantaj de a colabora cu numeroase instituții de creditare. Acest lucru ne permite să punem pe primul loc interesele si nevoile tale, nefiind cazul să favorizăm o bancă anume.
Experiența și cunoștințele unui consultant financiar sunt elemente cheie în alegerea produsului de creditare potrivit situației tale specifice. Capacitatea consultantului de a identifica în mod eficient cea mai bună opțiune pentru nevoile tale individuale îți poate salva timp și energie, astfel încât să te poți bucura de întreagă experiență fără nici o grijă. De la analiza inițială și până la semnarea contractului de credit, ajutorul prompt oferit de consultant asigură o derulare eficientă a tuturor etapelor procesului.

Având un portofoliu extins de instituții de credit cu care colaborăm, ne permite să analizăm ofertele de credit actualizate, în timp real. Astfel, putem face o comparație corectă și rapidă în ceea ce privește rata dobânzii, tipul dobânzii, perioada maximă de creditare, comisioanele anuale și condițiile necesare pentru accesarea creditului. În final îți vom recomanda oferta de credit care se potrivește cel mai bine profilului tău, situației tale financiare și nevoilor tale individuale.

Întotdeauna vom pune interesele tale înainte de orice, pentru că noi credem că un client fericit și mulțumit este și un client fidel, a cărui recomandare sinceră valorează mai mult decât orice beneficiu temporar.

Experiența noastră în obținerea creditelor ipotecare ne-a ajutat să punem la punct un proces care funcționează foarte bine, astfel încât implicarea ta este minimă. Vei participa la o primă consultație gratuită cu brokerul tău dedicat, în cadrul căreia îți vom defini profilul de client. Apoi noi ne vom ocupa de tot, începând cu analizarea situației tale, identificarea creditului ipotecar compatibil cu nevoile tale unice și pregătirea dosarului pentru bancă.

În momentul în care cererea ta este aprobată, va trebui să mai faci un singur drum la bancă pentru semnarea contractului de credit. Este simplu, nu-i așa?

O dată cu identificarea creditului ipotecar potrivit, îți vom prezenta toate detaliile aferente ofertei respective. Singurele costuri pe care le vei avea de plătit sunt cele incluse în contractul de credit pe care îl vei semna cu banca. Iată câteva exemple, pentru a-ți face o idee cu privire la posibilele costuri atașate unui credit ipotecar: comisioane (de analiză, de administrare anuală, de rambursare anticipată etc.), rata anuală a dobânzii, evaluarea imobilului.

Colaborarea cu brokerul tău Kingstone nu presupune absolut nici un cost, comision, sau taxa către noi. Serviciile noastre sunt absolut gratuite pentru tine și așa vor și rămâne!

Atunci când apelezi la noi pentru a accesa un credit ipotecar, îți vom aloca un broker dedicat care te va asista pe parcursul întregului proces și se va lupta să obțină cea mai bună ofertă pentru tine. Brokerul tău personal îți stă la dispoziție în orice moment al zilei, fie la telefon, fie prin email, pentru orice nelămurire sau problemă nou apărută.

Astfel, te poți relaxa știind că dorințele tale sunt pe mâini bune și cineva luptă alături de tine pentru a le îndeplini.

Din momentul în care ne contactezi și decizi că vrei să lucrăm împreună, colaborarea noastră deja a început. Vom programa o consultație gratuită pentru a defini profilul tău de client și îți vom pune la dispoziție toate informațiile referitoare la întregul proces, alături de lista documentelor de care vom avea nevoie pentru dosarul tău.

Viteza cu care putem finaliza întregul proces depinde doar de disponibilitatea ta pentru consultația inițială gratuită și de îndeplinirea condițiilor necesare dosarului de creditare. De pașii următori ne ocupăm doar noi, astfel încât după aprobarea creditului tău de către bancă, să nu mai ai de făcut altceva decât să te prezinți la agenția băncii pentru semnarea contractului de credit.

Noi credem că în majoritatea cazurilor există o soluție pentru orice problemă și nu trebuie să renunți până nu o găsești. Faptul că nu ai reușit să obții încă un credit ipotecar după câteva încercări nereușite nu înseamnă că acest lucru este imposibil. Adesea, băncile au condiții de creditare diferite și ofertele lor se adresează unui anumit profil de client. Cel mai probabil este faptul că încă nu ai găsit o bancă a cărei ofertă să fie compatibilă cu profilul tău individual și cu nevoile tale.

De aceea faptul că noi avem un portofoliu extins de bănci partenere este un avantaj pentru tine. În funcție de profilul tău de client pe care îl vom defini în timpul consultației gratuite, vom putea selecta și ofertele care ți se potrivesc cel mai bine. Iar la final, tu vei putea alege dintre aceste oferte pe cea care îți oferă cele mai multe avantaje într-un timp cât mai scurt.

Integritatea, responsabilitatea și transparența cu care tratăm și intermediem relația dintre tine și bancă sunt avantaje majore ale colaborării cu noi. In plus, cei peste 20 de ani de experiența in domeniul bancar ne-au ajutat să clădim cel mai vast portofoliu de instituții bancare și non-bancare cu care colaboram in momentul de fata. Acest lucru ne permite sa iti oferim cea mai buna optiune de creditare ipotecara pentru ca in final tu sa poti avea locuinta visata exact asa cum ti-ai imaginat. Am reusit sa transformam numeroase astfel de visuri in realitate, iar fiecare poveste de succes ne face sa fim mandri de munca noastra si ne motiveaza sa continuam sa fim cei mai buni in tot ceea ce facem.