consultant financiar bancar copy

Valorile Noastre

Echipa de Brokeri Financiari de la Kingstone Management Services este zilnic ghidata de principiile etice specifice domeniului bancar.

Specialistii nostri in Banking sunt FOCUSATI pe nevoile fiecarui client, au EXPERIENTA solida in banking si sunt INFORMATI privind toate ofertele si trendurile din piata, pentru a putea asigura clientilor consultanta financiara de care au nevoie.  Monitorizam in permanenta piata serviciilor bancare, pentru a gasi cele mai avantajoase oferte de creditare.

Lucram cu PASIUNE si cu RESPECT pentru fiecare client si partener de business, fie ca este vorba despre banci sau despre persoanele fizice si juridice care apeleaza la serviciile noastre.

Valoarea echipei Kingstone Management rezida in calitatea fiecarui membru al echipei. Suntem toti in primul rand, OAMENI, pentru a putea intelege si a lucra in slujba oamenilor.

Cautam constant noi parteneri si colaboratori, pentru a creste odata cu business-ul nostru:

 • Parteneri in sistem de franciza, pentru a oferi consultanta financiara la nivel national
 • Colaboratori individuali (brokeri de credite), cu experienta in sectorul financiar-bancar sau in cel al asigurarilor
 • Parteneri pentru promotii si beneficii oferite clientilor Kingstone Management Services si Agentii Imobiliare.
valori

Lucram pentru oameni, cu o echipa de profesionisti!

Contacteaza-ne, pentru a te convinge!

  Nume si Prenume*

  Adresa Email*

  Numar de Telefon

  Localitate

  DA, am citit si acceptat Termenii si Conditiile Kingstone Management

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

  Confirm ca am peste 18 ani

  Termenii si Conditiile | Prelucrarea datelor cu caracter personal

  Testimoniale

  La Kingstone Management am gasit, in sfarsit, persoane cu solide cunostinte bancare, care mi-au oferit cea mai buna oferta din piata pentru a-mi lua casa mult dorita.

  avatar-1577909_960_720
  Georgiana Tranca Marketing Manager

  Nicio banca nu imi spunea de ce refuza sa imi dea credit pentru a-mi lua un apartament. Eram disperata! O colega mi-a recomandat serviciile Kingstone, iar doamna de aici mi-a explicat clar ce documente imi sunt necesare si in cat timp pot obtine bugetul necesar pentru a achita casa dorita - Multumesc ca existati!

  avatar-1577909_960_720
  Nicoleta Hairstylist

  Ei bine ... este solutia ideala pentru cei ce imi seamana... A fost primul meu credit major (imobiliar). Am incercat sa aplic singura la banci si am vazut cum este sa fii tratat ca la functionari publici - nimanui nu ii pasa, nimeni nu se agita. Am pierdut 2 luni de zile cu dosarul depus la o banca, nu primeam nici un raspuns, era sa pierd casa in care investisem deja o multime de bani. Apelati cu incredere la Kingstone daca vreti sa lupte cineva pentru creditul vostru, nu costa nimic!!! Va vor obtine cea mai buna varianta de creditare si chiar se vor lupta pentru voi! Fiecare banca are criterii proprii de evaluare pe care nu ai cum sa le ghicesti... Sunt fericita posesoare a unei case si a unui credit in cele mai bune conditii la care nici nu speram.. Felicitari Kingstone, sunteti incredibili! Multumesc!

  Luminita Lungu